Skruefundamenter
gør bare livet lettere

forlængbare skruefundamenter

ingen beton . stabilt . hurtigt

Skruefundamenter

BAYO.S tilbyder løsninger til alle typer byggeopgaver, fra projekter omkring hjemmet til store kommercielle projekter. Med skruefundamenterne undgår du gravearbejde og støbning med beton og kan derfor færdiggøre dit fundament inden for kort tid.

Hvorfor BAYO.S?

De unikke forlængbare skruefundamenter gør det muligt at skræddersy skruen til det ønskede behov, og den kan tilpasses forhold i jord og terræn.

Fordele

Byg solide fundamenter hurtigt og nemt

Det tager ingen tid med BAYO.S skruefundamenter. F.eks. kan en hegnstople installeres på kun 5 minutter.

Skruefundamenter sparer din tid og gør arbejdet nemmere. For at installere skruefundamentet skal du bare skrue skruerne ned i jorden i det punkt, som du har udmålt og markeret på forhånd.

Kvalitet til en god pris

BAYO.S skruefundamenter er nemmere at arbejde med end beton og giver dig mulighed for at etablere et solidt fundament fremstillet af holdbart stål.

Dette betyder ekstra tid og penge til dig og din familie. Uvurderligt!

Intet gravearbejde og ingen beton

Du behøver ikke længere at grave huller, fjerne en masse jord, blande beton og vente på, at det hele hærder. Nu kan det gøres meget lettere. Metalspidsen på jordskruen knuser småsten eller skubber dem og trærødder væk. Gevindet sikrer, at skruen kører lige på plads.

Skruefundamentet kan straks bruges, så du hurtigt kan se resultaterne af dit arbejde. Du skal blot opmåle og markere positionen, installere jordskruerne og begynde at opbygge dit nye hegn, drivhus, havehus, gynge ...

Miljøvenligt

BAYO.S skruefundamenter er et sikkert alternativt til traditionelle støbte fundamenter.

Lige fra forberedelsen til installationen, er skruefundamentet nemt at bruge.

Projekter

Hegn
Terrasser
Parasoller/Solsejl
Legepladser
Skure og drivehuse
Pergolaer

BAYO.S skruefundamenter